24.04.2018 год., 10:47 ч.
София
Слънчево
24°C
Влажност: 35%
Вятър: 1 m/s ИЮИ
 
Пловдив
Слънчево
24°C
 
Варна
Слънчево
22°C
 

Работна среща с началниците на РИО провежда министър Фандъкова днес

17 авг. 2009 год., 06:02 ч. | Образование

Снимка: архив Sofia Photo Agency

Работна среща с началниците на регионалните инспекторати по образованието ще проведе днес министърът на образованието, младежта и науката Йорданка Фандъкова.

Основната тема, която ще бъде обсъдена – провеждането на поправителната сесия на държавните зрелостни изпити. Поправката на зрелостния изпит по български език и литература е на 31 август, а поправителната матура по вторият задължителен предмет ще се проведе на 1 септември.

Началото на срещата между началниците на РИО и министър Фандъкова е насрочено за 13:00 часа в Конферентния център на МОМН.

1 коментар

  1. Питагор каза:

    Регионалните инспекторати са излишна тежест за образованието.Учебната година потропва на прага, учебните бази са в изключително мизерен вид. Не забелязвам обещания знак за промяна на УВАЖАЕМИТЕ ГЕРБЕРИ!

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.