26.04.2018 год., 07:13 ч.
София
Слънчево
17°C
Влажност: 63%
Вятър: 0 m/s С
 
Пловдив
Слънчево
20°C
 
Варна
Слънчево
21°C
 

Новият областен управител на Плевен ще прави одит на предшественика си

24 авг. 2009 год., 12:26 ч. | Региони

in-12408

Иван Новкиришки

Новият областен управител на Плевен Иван Новкиришки обяви днес, че ще направи одит на дейността на своя предшественик Цветко Цветков.

Новкиришки бе официално представен днес като новия губернатор на Плевенска област. На представянето присъства и председателят на Народното събрание Цецка Цачева.

Новкиришки получи като подарък от предишното ръководство на институцията уникален плакет на Областна администрация – Плевен. Цачева пък подари на новия плевенски губернатор вимпел на Народното събрание по повод 130-тата годишнина от Търновската конституция и самата Конституция на Република България.

„Вие сте амбициозен човек. Пожелавам ви да реализирате амбициите и политиките, които сметнете за необходими“, каза Цветков на правоприемника си.

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.