24.04.2018 год., 10:33 ч.
София
Слънчево
24°C
Влажност: 35%
Вятър: 1 m/s ИЮИ
 
Пловдив
Слънчево
24°C
 
Варна
Слънчево
22°C
 

Министерски съвет обсъжда 9 точки днес

26 авг. 2009 год., 06:24 ч. | Правителство

ministerskisavet-12608

Снимка: transport-bg.net

Министерски съвет ще проведе редовно заседание от 10:00 ч. днес, съобщиха от Правителствена информационна служба. Заседанието ще протече по дневен ред, в който са записани 9 точки.

Проектът на решението за одобряване на средносрочната фискална рамка и основните допускания за периода 2010-2013 г. ще бъде обсъден и гласуван от министрите днес.

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков е предложил за обсъждане Проектът на решението за одобряване проект на закон за изменение на закона за туризма.

Проектът на постановлението за закриване на филиал „Икономика и управление“ – Хасково, в структурата на Университета за национално и световно стопанство – София, внесен от министъра на образованието, младежта и науката Йорданка Фандъкова, също е сред обсъжданите днес.

Три доклада за одобряване проект на разрешение за проучване на подземни богатства са внесени от министъра на околната среда и водите Нона Караджова.

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.