26.04.2018 год., 07:18 ч.
София
Слънчево
17°C
Влажност: 63%
Вятър: 0 m/s С
 
Пловдив
Слънчево
20°C
 
Варна
Слънчево
21°C
 

Дете и майка му загинаха при взрив на автомобил в Разлог

1 сеп. 2009 год., 10:38 ч. | Криминални

lineyka-10109

Снимка: "Труд"

5-годишно момче и 29-годишната му майка загинаха, след като автомобил бе взривен с GSM в Разлог, съобщиха от ОД на МВР в града.

Сигналът за избухналото взривно вещество, монтирано под автомобила, е получен към 08:05 ч. тази сутрин. Колата е била паркирана в частен гараж на ул. „Христо Ботев“ – в централната част на Разлог.

Трима са пострадалите при взрива, всички са откарани в болница, където са починали съпругата на собственика на автомобила и детето му. Дете на 2 години е настанено за лечение в здравното заведение, към момента няма опасност за живота му.

Изясняват се дейностите, с които се е занимавал собственикът на автомобила, както и се уточнява дали е криминално проявен. Криминалисти са пристигнали на мястото. Разследването по случая продължава.

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.