24.04.2018 год., 10:42 ч.
София
Слънчево
24°C
Влажност: 35%
Вятър: 1 m/s ИЮИ
 
Пловдив
Слънчево
24°C
 
Варна
Слънчево
22°C
 

Летище „София“ с нов директор

1 юли 2011 год., 18:37 ч. | Ведомства

0107-soa1

Снимка: Sofia Photo Agency

И изпълнителният директор на летище „София“ Асен Танчев е освободен от длъжността, съобщи пресцентърът на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Решението е взето от министър Московски, като на поста Танчев ще бъде заменен от инж. Веселин Пейков.

Веселин Пейков е магистър по специалността „Гражданско инженерство“ в Института за инженери в гражданската авиация в Киев, Украйна. Веднага слез завършването си започва работа на летище „София“, като до момента е заемал различни позиции на аеропорта. Бил директор „Информационни технологии и поддръжка” на аерогарата. Владее английски и руски.

Рокада последва и в БДЖ, където със заповед на министъра директорът Пенчо Попов е освободен, като е заменен от Йордан Недев.

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.