24.04.2018 год., 10:34 ч.
София
Слънчево
24°C
Влажност: 35%
Вятър: 1 m/s ИЮИ
 
Пловдив
Слънчево
24°C
 
Варна
Слънчево
22°C
 

Стабилен е шофьорът на катастрофиралата линейка

6 юли 2011 год., 11:29 ч. | Инциденти

0607-pir1

Снимка: Sofia Photo Agency

Шофьорът на линейката, която катастрофира линейка на бул. „Т. Александров” в столицата – докато превозваше родилка и бебето й, вече е стабилен, съобщиха от пресцентъра на МБАЛСМ „Пирогов“.

Началникът на Централна пироговска реанимация доц. Стоян Миланов уточни, че 59-годишният мъж вече е стабилен и контактен.

Шофьорът на катастрофиралата линейка беше приет на лечение на 23 юни с реална опасност за живота, с фрактура на гръдния капак, хемоторакс, фрактури на лявата лопатка и лявото бедро, допълни доц. Миланов.

В Клиниката по неврохирургия на „Пирогов“ е приет и 53-годшен мъж, паднал от 2 метра височина на ул. „Московска“ в столицата, с мозъчно сътресение и рана на главата, няма опасност за живота му.

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.