26.04.2018 год., 07:19 ч.
София
Слънчево
17°C
Влажност: 63%
Вятър: 0 m/s С
 
Пловдив
Слънчево
20°C
 
Варна
Слънчево
21°C
 

Ограничения в движението в София заради делегацията

7 юли 2011 год., 08:38 ч. | Региони

0707-st1

Снимка: Дарик Новини

Временни ограничения в пътното движение въвеждат в София заради посещението на израелската делегация, водена от Бенямин Нетаняху, съобщиха от Столичната община.

Паркирането на превозни средства на паркингите пред хотел „Шератон“, както и на пл. „Света Неделя“ и по ул.“Съборна“ – от ул. „Цар Калоян“ до пл. „Св. Неделя“ се забранява за целия ден.

Престоят и паркирането по бул. „Дж. Баучер“ – между ул. „Златен рог“ и бул. „Черни връх“, ул. „Червената стена“ – между бул. „Черни връх“ и входа на хотел „Кемпински“, по ул. „Г. Вашингтон“ – между бул. „Тодор Александров“ и ул. „Цар Симеон“, по ул. „Екзарх Йосиф“ – между ул. „Цар Самуил“ и бул. „Кн. Мария Луиза“, както и на паркингите на пл. „Княз Александър Първи“ също се забранява, но до отпадане на необходимостта.

Забранено е влизането в двете посоки от 8.00 ч. до отпадане на необходимостта по ул. „Г. Вашингтон“ – между бул. „Т. Александров“ и ул. „Екз. Йосиф“.

По бул. „Дж. Баучер“ – между бул. „Черни връх“ и ул. „Златен рог“ – също се забранява движението от 12.00 ч.

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.