26.04.2018 год., 07:18 ч.
София
Слънчево
17°C
Влажност: 63%
Вятър: 0 m/s С
 
Пловдив
Слънчево
20°C
 
Варна
Слънчево
21°C
 

Последно заседание за мандата на общините

8 юли 2011 год., 06:51 ч. | Региони

0807-di1

Председателят на НСОРБ Дора Янкова / Снимка: в. "Дневник"

Заключителна сесия за мандат 2007 – 2011 г. на Общото събрание на Национално сдружение на общините в Република България (НСОРБ) ще се проведе в к. к. „Боровец“ днес.

Събитието се провежда в рамките на двудневния форум на НСОРБ, на който участниците в Общото събрание ще определят приоритетите на местната власт за следващия мандат, както и ще проведат международна конференция на тема “Общините след кризата – решения и проблеми”.

На събитието ще присъстват строителният министър Росен Плевнелиев, министърът за еврофондовете и бивш кмет на Габрово Томислав Дончев и министърът на екологията Нона Караджова, която ще връчи призове „Зелена България” на общините, които проявяват най-голяма активност в изпълнението на проектите си по Оперативна програма „Околна среда”.

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.