24.04.2018 год., 10:35 ч.
София
Слънчево
24°C
Влажност: 35%
Вятър: 1 m/s ИЮИ
 
Пловдив
Слънчево
24°C
 
Варна
Слънчево
22°C
 

Един загинал и 30 ранени в катастрофи през денонощието

8 юли 2011 год., 07:24 ч. | Инциденти

0807-kat1

Снимка:

27 тежки пътно-транспортни произшествия са станали на територията на страната през изминалото денонощие, съобщиха от СБА. Един човек е загинал, 30 са ранени, от които един е с опасност за живота.

В София са станали 103 леки и 6 тежки катастрофи. Ранени са 6 души, а един е с опасност за живота.

СБА ви съветва да шофирате съобразно пътните условия и да спазвате ограниченията на скоростта.

Пътищата в цялата страна са проходими и сухи, информират от СБА и Центъра за информация при КАТ. Автомагистралите „Тракия“, „Марица“, „Хемус“ и „Люлин“ също са сухи.

Преминаването през граничните контролно-пропусквателни пунктове (ГКПП) е нормално. Затворени за движение на леки и товарни автомобили са проходите „Етрополе – Златица“ и „Твърдица – Елена“.

Още информация за пътната обстановка можете да откриете на новата информационна страница на транспортното министерство – www.transportinfo.bg.

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.