24.04.2018 год., 10:30 ч.
София
Слънчево
24°C
Влажност: 35%
Вятър: 1 m/s ИЮИ
 
Пловдив
Слънчево
24°C
 
Варна
Слънчево
22°C
 

Седем министри ще участват в парламентарния контрол

8 юли 2011 год., 08:15 ч. | Народно събрание

0807-parl1

Снимка: ТВ Европа

Днес се провежда редовният парламентарен контрол, на който предстои да бъдат изслушани отговорите по депутатски питания на седем министри.

Въпросите, които са постъпили до министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, се отнасят до контрабандата на цираги, участието на служители от Икономическа полиция в скандала в МБАЛ – Шумен, ДДС измамите в страната и злоупотреби с банкови сметки.

Икономическият министър Трайчо Трайков ще отговори на три въпроса, министърът на регионалното развитие и благоустройството – на девет, на едно питане отговор ще даде военният министър Аню Ангелов, Стефан Константинов, министърът на здравеопазването, ще отговори на два въпроса, екоминистърът Нона Караджова – на три, а министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов – на четири.

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.