26.04.2018 год., 07:22 ч.
София
Слънчево
17°C
Влажност: 63%
Вятър: 0 m/s С
 
Пловдив
Слънчево
20°C
 
Варна
Слънчево
21°C
 

Преглед на печата – 9 юли

9 юли 2011 год., 06:58 ч. | Преглед на печата

0907-newspaper1Надминахме и САЩ по държавни тайни
в-к „Труд“

82 022 български граждани, колкото са всички жители на община Благоевград, имат достъп до национална класифицирана информация. Това съобщава Държавната комисия по сигурността на информацията (ДКСИ) в годишния си доклад, който в момента върви на междуведомствено съгласуване и скоро ще бъде внесен за одобрение в парламента, пише „Труд“ днес.

Насред кризата Борисов ще налее над 30 млн. лв. за летището в Балчик
в-к „Сега“

Въпреки обещанията, че ще спазва строга финансова дисциплина, за да намали дефицита в бюджета, правителството продължава с лека ръка да харчи милиони за спорни начинания, пише изданието и допълва, че по нареждане на премиера Бойко Борисов ще се инвестират спешно между 30 и 50 млн. лева за превръщането на военното летище в Балчик в гражданско. Всичко – в „Сега“.

Шип касичка
в-к „Стандарт“

Тарикати вадят лесни пари, като залагат капани на пътя, информира „Стандарт“. Дупка с шипове изпразва джобовете на мераклиите да се попекат на родното Черноморие. Парите им отиват в касата на фирма за пътна помощ. Първи от ямата на столичния бул. „Европа“ се оплакали полски туристи. Те спукали двете десни гуми на колата си. Още – във вестника.

ГЕРБ бламира свой министър
в-к „Новинар“

ГЕРБ бламира правосъдния министър Маргарита Попова и не успя да събере достатъчно гласове в подкрепа на законопроекта за конфискация на имущество, придобито от престъпна дейност. Той бе подкрепен едва от 71 депутати. Тези гласове обаче не бяха достатъчни и законът не бе приет. Това съобщава в днешния си брой в-к „Новинар“.

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.