21.11.2017 год., 21:25 ч.
София
Облачно
6°C
Влажност: 60%
Вятър: 2 m/s СЗ
 
Пловдив
Облачно
7°C
 
Варна
Ясно
4°C
 

Преглед на печата – 9 юли

9 юли 2011 год., 06:58 ч. | Преглед на печата

0907-newspaper1Надминахме и САЩ по държавни тайни
в-к “Труд”

82 022 български граждани, колкото са всички жители на община Благоевград, имат достъп до национална класифицирана информация. Това съобщава Държавната комисия по сигурността на информацията (ДКСИ) в годишния си доклад, който в момента върви на междуведомствено съгласуване и скоро ще бъде внесен за одобрение в парламента, пише “Труд” днес.

Насред кризата Борисов ще налее над 30 млн. лв. за летището в Балчик
в-к “Сега”

Въпреки обещанията, че ще спазва строга финансова дисциплина, за да намали дефицита в бюджета, правителството продължава с лека ръка да харчи милиони за спорни начинания, пише изданието и допълва, че по нареждане на премиера Бойко Борисов ще се инвестират спешно между 30 и 50 млн. лева за превръщането на военното летище в Балчик в гражданско. Всичко – в “Сега”.

Шип касичка
в-к “Стандарт”

Тарикати вадят лесни пари, като залагат капани на пътя, информира “Стандарт”. Дупка с шипове изпразва джобовете на мераклиите да се попекат на родното Черноморие. Парите им отиват в касата на фирма за пътна помощ. Първи от ямата на столичния бул. “Европа” се оплакали полски туристи. Те спукали двете десни гуми на колата си. Още – във вестника.

ГЕРБ бламира свой министър
в-к “Новинар”

ГЕРБ бламира правосъдния министър Маргарита Попова и не успя да събере достатъчно гласове в подкрепа на законопроекта за конфискация на имущество, придобито от престъпна дейност. Той бе подкрепен едва от 71 депутати. Тези гласове обаче не бяха достатъчни и законът не бе приет. Това съобщава в днешния си брой в-к “Новинар”.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/novinari/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044