24.04.2018 год., 10:36 ч.
София
Слънчево
24°C
Влажност: 35%
Вятър: 1 m/s ИЮИ
 
Пловдив
Слънчево
24°C
 
Варна
Слънчево
22°C
 

Един загинал при 19 тежки катастрофи

9 юли 2011 год., 07:28 ч. | Инциденти

0907-kat1

Снимка:

Един човек е загинал при станалите 19 тежки пътно-транспортни произшествия са станали на територията на страната през последните 24 часа, съобщиха от СБА. Ранените са 20, от които двама са с опасност за живота.

За района на столицата – 108 леки и 7 тежки катастрофи. Един е загинал, а 8 са ранени.

СБА ви препоръчва да шофирате със съобразена скорост, която да ви позволява да спрете бързо, както и да не шофирате след употребата на алкохол.

По данни на СБА и Центъра за информация при Пътна полиция – пътищата в цялата страна са проходими, а пътните настилки – сухи. Сухи са и автомагистралите „Тракия“, „Марица“, „Люлин“ и „Хемус“.

Проходите „Етрополе – Златица“ и „Твърдица – Елена“ са затворени за движение. Преминаването през граничните контролно-пропусквателни пунктове (ГКПП) е нормално.

Повече информация за пътната обстановка можете да получите на новата информационна страница на Министерството на транспорта – www.transportinfo.bg.

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.