24.04.2018 год., 10:29 ч.
София
Слънчево
24°C
Влажност: 35%
Вятър: 1 m/s ИЮИ
 
Пловдив
Слънчево
24°C
 
Варна
Слънчево
22°C
 

19 точки обсъждат министрите на заседанието днес

13 юли 2011 год., 06:21 ч. | Правителство

1307-ms1

Снимка: в. "Капитал"

19 точки са включени в дневния ред на редовното правителствено заседание на „Дондуков 2“ днес, съобщиха от правителствената информационна служба.

Сред планираните за обсъждане документи са постановление за преобразуване на държавен културен институт, проекти на решения за даване на съгласие за продажба на недвижими имоти, решение за одобряване на протокол за сътрудничество между Министерството на труда и социалната политика (МТСП) и Министерството на труда на Палестинската национална власт, както и постановление за приемане на Правилник за прилагане на Закона за експортния контрол на продукти, свързани с отбраната, и на изделия и технологии с двойна употреба

Решения за изпълнение на постановеното от Европейския съд по правата на човека по пет дела срещу България ще приеме Министерски съвет.

По последната точка в дневния ред министрите ще решават за промяната в устройствения правилник на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР).

Добавете коментар

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.