23.01.2018 год., 09:57 ч.
София
Мъгла
-3°C
Влажност: 86%
Вятър: 0 m/s С
 
Пловдив
Слънчево
4°C
 
Варна
Слънчево
2°C
 

За нас

Не новинар, а цял новинариум е „Новинариум“.

И така – с последните новини от страната и света изминаха почти две години „новинарстване“, а „Новинариум“ заема все по-предни позиции сред онлайн вестниците, дори и сред онлайн информационните агенции. Марката „Новинариум“ е запазена и се използва само на адреса www.novinarium.com. Страницата никога не се е помествала на други електронни адреси – освен този.

Интересно е, че първата новина, която бе публикувана в „Новинариум“, излиза през юни 2009, а единствената сфера, от която „Новинариум“ не излъчва, е спортът.

И още една статистика – средно на страниците на „Новинариум“ дневно се излъчват повече от 60 информации. Всички новини в „Новинариум“ се списват от репортерите на изданието, като някои статии са базирани на информации от агенция „Фокус“, БТА, БНТ, БНР, БГНЕС и други източници, които са изрично посочени.

В страницата участват колумнисти, както и се излъчва единствената рубрика за български език – „Българският език с Борислав Георгиев“.

Вече две години в „Новинариум“ излъчваме първи последните важни новини – от България и света.

Всички текстове, публикувани на страниците на уебсайта www.Novinarium.com, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Новините са подготвени от репортерите на "Новинариум", като позоваването е задължително. При съставянето на някои новини са използвани информации от БТА, "Фокус", БНТ и БНР.