Б.Рашков: „Някои партии не са се отказали да пазаруват гласове“

414

Ръководството на МВР оповести на пресконференция информация за създадената организация и предприети действия, съотносими към отговорностите на ведомството за осигуряване на подготовката и провеждането на предстоящите избори.

„Обвиняват Министерството на вътрешните работи в несъществуващи неща. Някои политически партии не са се отказали да пазаруват – да купуват гласове на българските граждани. Не е възможно българският политик да изтегли лични средства от банковата си сметка и да купува гласове с тях. Това става с асфалтовата сага в България, не само с АМ „Хемус“, но и с други обекти в страната“, каза вътрешният министър Бойко Рашков.

„Доколкото ми е известно господин Беличев вече не е в България. Може би след една пресконференциия, на която казах, че трябва да отправим към него няколко въпроса. Много се надявах след изнасянето на информацията за купуване на гласове, че ще спре тази криминална дейност, извършвана от партиите, които разнасят куфари с пари по населените места“, каза още Рашков.

Коментарите са забранени.