Задържаха Девет души при спецакция в Пазарджишко /видео/

260

9 лица са задържани при специализирана полицейска операция, която се провежда на територията на област Пазарджик, съобщи Телемедиа. Установени са случаи на притежание на високорискови наркотични вещества, употреба на моторни превозни средства под въздействието на алкохол, наркотични вещества или дерегистрирани МПС-та, извършители на кражби, незаконно съхранение на акцизни стоки без бандерол.

С цел превенция на така нареченото “купуване на гласове” са проверени питейни и увеселителни заведения, заложни къщи и търговски обекти. До този момент на се установени нарушения.

Образувани са 20 досъдебни производства за различни видове престъпления. На територията на Пазарджик и областта са проверени стотици автомобили, има съставени актове и фишове.

В рамките на акцията е задържан и извършил на стрелба по куче с въздушна пушка на територията на Лесичово.

Акцията, разпоредена от главния секретар на МВР е свързана с противодействието на битовата престъпност, притежанието и разпространението на наркотици, пътната безопасност, превенция на правонарушенията свързани и избирателните права на гражданите, продължава и през нощта.

Коментарите са забранени.