Бойко Борисов с коментар за ареста му

149

За децата е ясно, че арестите ми са незаконни и поръчкови, и дори наказуеми. Бих започнал с незаконните арести на стотици българи по време на предизборната кампания. Върнахме се в 90-те години. От 2 г. ГЕРБ го няма в никакво управление, виждате корупцията на какво ниво е. Крадоха ви от нафтата и храните, крадоха, откъдето можаха. За две години те разсипаха свободата на медиите. Нямаме никакво участие в никаква медия. Когато Бойко Рашков заплаши вашата колежка Биляна Гавазова, тя излетя, нали?

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти преди предизборна среща в Хасково.

„Докладът на САЩ завършва с думите, че и Щатите имат проблеми, но те поне говорят за тях, и предлагат решение. При нас – две години лицемерие, и нищо. Съжалявам, че сме и ние вътре с арестите, но когато дойдоха да ни извличат пред децата ни от къщите ни и всички установиха незаконните действия на сатрапите, тогава медиите се радваха на това. Но сега шамарът е страховит – две години управление на Румен Радев през служебни правителства – пълен провал. Ако имаме малко разум, след 2-ри цялата политическа класа трябва да се стегне и да покаже малко политически разум“, допълни Борисов.

Трябва да дадем на Украйна оръжие – един голям мислител е казал, че неутралитетът помага на агресора, не на жертвата. ЕС дава милиарди евро, ние уж сме в семейството на ЕС, но на практика сме неутрални“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Коментарите са забранени.