Цветен семеен фестивал пред НДК

Академия за родители кани всички семейства – жители и гости на столицата, на семеен фестивал пред НДК

На 9 септември от 10:00 до 18:00 часа алеите пред Кино Кабана ще се превърнат във фестивално градче за родители и деца.

Всеки родител, който се вълнува от темите за правилата и границите, конфликтите между децата, свързването с тях в забързаното ежедневие, екранно време и любов към книгите, проблемно хранене и още, ще може да чуе съвети от практиката на 11 доказани специалисти от сцената на лятно Кино Кабана.

Програмата е с вход свободен и всеки може на живо да зададе своите въпроси на Дора Прангаджийска, Милена Манова, Анита Гергова, Искра Джанабетска, Ели Мантовска, Радостина Стоянова, Валерия Рачева, Анна Влаева и още. Академия за родители предлага на гостите на събитието и възможност да получат напълно безплатно професионален съвет относно развитието на детето, детския сън, осъзнатото родителство, емоциите, адаптацията в детската градина и училище, семейните отношения и още много, от над 20 практикуващи специалисти, които ще консултират семействата на място през целия ден.

Зад каузата на Академия родители застават и десетки организации, които предлагат услуги и продукти в помощ на цялото семейство – всеки е добре дошъл да попита и опита!

В специалната зона за детски работилници най-малките гости на събитието ще се срещнат с над 25 образователни организации, които ще се включат с открити уроци и занимателни работилници по роботика и програмиране, английски и китайски, спорт и музика, комикс и още.  

Цялото семейство може да прекара един пълноценен ден на Академия за родители, да получи полезни съвети и насоки за родителството, и не на последно място – да се забавлява!

На фестивал не може и без специални изненади и много награди! Организаторите и техните партньори са подготвили много подаръци за семействата! 

Татковци, баби, дядовци и приятели са добре дошли.
 

Събитието е напълно безплатно след регистрация.