ЦСКА София обяви Ден на отворените врати на „Българска армия“

80

ЦСКА София обяви Ден на отворените врати на стадион „Българска армия“ преди реконструкцията. Запалянковците на тима ще имат възможност да стъпят на терена, да надникнат в съблекалнята на тима и останалите помещения на стадиона на 9 декември, ден преди последния мач на отбора срещу Лудогорец на съоръжението, преди да стартират ремонтните дейности.

„Като за последно! На 09.12.23 г., ден преди последния мач на ЦСКА на „Българска армия“, стадионът ще отвори врати за всички фенове на отбора! Ще имате възможност за последен път да видите съоръжението отвътре. Ще бъде осигурен достъп до:
– терена, на който са се играли паметни мачове;
– съблекалнята, в която години наред са се помещавали велики „армейски“ имена;
– между 10 -12 ч. за първи път привържениците ще могат да надникнат и в легендарната стаичка на бай Добри, все още съхраняваща паметни спомени от историята на „червения клуб“;
– залата за пресконференции, в която с емоции са говорили десетки треньори и футболисти. Ще имате възможност да седнете на техните места и да се снимате за спомен
– контролната стая, от която са изписвани паметни резултати на легендарното табло. Отново там ще видите и чертежите на старото съоръжение – ръчно разчертани на стотици страници стара хартия.

Очакват ви и други изненади и приятни моменти!“, заявиха от ЦСКА София.

Коментарите са забранени.